Om min flytt till Asien

Flytten till Cebu


skrivet den 11 okt av Admin, klockan:13:49
Nu har jag inte skrivit i denna bloggen på länge men det gör inget för då har jag så mycket att skriva om. Vi valde att flytta till Cebu och det gjorde vi den 4:e Januari. Vi älskade vårt liv på ön men efter ett tag så blir man uttråkad av bara sol och bad. Cebu är en miljonstad så här finns det lite mer att göra. Flytten gick nästan problemfritt. Vi tog våra väskor och åkte till hamnen. Eftersom vi äger en motorcykel som vi har köpt på ön så tog vi med oss den. Vi kom fram till hamnen och vi hade valt en färja där vi kunde frakta motorcykeln. Nu blev det problem. Man var tvungen att ha lite papper för att få föra över motorcykeln från ön till fastlandet och det hade jag ingen aning om. Jag trodde att det var som i Sverige det vill säga att jag fick köra med mitt fordon i hela landet.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt