Om min flytt till Asien

Framme i Cebu


skrivet den 19 okt av Admin, klockan:09:30
Till slut var vi framme i Cebu och det var skönt. Jag hade såklart varit i lägenheten innan och trodde att jag visste hur man skulle köra dit. Har aldrig bott i en storstad förut men jag tänkte att det inte kan vara så svårt att hitta. Jag hade fel. Vi skulle hyra en lägenhet i ett 25 våningshus så jag tänkte att jag kommer se huset direkt. Det gjorde jag inte. Jag visste vilket håll jag skulle åka mot så det var bara att börja köra. Jag märkte ganska snabbt att trafiken var fruktansvärd. Så många bilar och så många olika gator. Jag trodde ändå att jag skulle hitta så jag körde på. Efter en halvtimme förstod jag att jag kört vilse och började fråga efter vägbeskrivningar. Jag visste bara vad huset hette så det var inte så konstigt att ingen visste var det låg. Efter en timme ringde jag upp min hyresvärd och lät han tala med en person som jag hade stoppat. Personen i fråga visade var jag skulle åka och till slut hade jag hittat mitt nya hem.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt