Om min flytt till Asien

Leva ett enklare liv


skrivet den 21 sep av Admin, klockan:13:07
Jag var så trött på hela den här spiralen av att man enbart tjänar pengar för att spendera de på något materialistiskt. Jag förstår att det finns folk som vill leva så och son väljer att göra det men för mig var det aldrig ett alternativ. Jag testade det också och insåg att jag inte mådde bra av det. Den livsstilen passar helt enkelt inte mig så därför har jag nu flyttat till Filippinerna där jag vill leva ett mycket enklare liv. Ett liv som inte enbart baserar sig på materialistiska saker utan jag hoppas att jag ska kunna arbeta som volontär och få min tillfredsställelse genom att hjälpa andra samtidigt som jag gör andra lyckliga genom min frivilliga insats. Vi får se hur det går och vad jag tycker om det här nya enklare livet jag väljer att leva men om jag inte provar det så kan jag inte heller veta.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt