Om min flytt till Asien

Mina tankar hittills


skrivet den 15 okt av Admin, klockan:13:10
Nu har jag ju inte varit i Filippinerna så extremt lång tid. Det är ju bara knappt två månader så det är svårt att uttala sig än om hur det är eller så för det kanske de som har bott här längre kan svara bättre på men jag kan bara tala utifrån den korta tiden som jag har varit här och det lilla som jag har sett och säga att jag trivs väldigt bra och att jag tror att det är ett bar land att bo i. Naturligtvis finns det både fördelar och nackdelar med att bo här precis som med alla andra platser men det gäller att räkna ihop dessa och se vad som passar just dig bäst. Men för mig är det väldigt bra och jag skulle definitivt råda folk till att testa det och se om det är något för dem. Så var inte rädda att testa.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt