Om min flytt till Asien

Varför jag gör det


skrivet den 13 sep av Admin, klockan:13:06
Först och främst kan jag säga att det handlar om en vilja att göra något nytt, något spännande och helt ärligt så tror jag att vi alla någon gång har funderat hur det skulle vara att flytta till ett annat land men få har vågat göra det. Jag vågade inte heller från början och det fanns stunder långt efter att jag hade bestämt mig då jag tvekade och undrade om jag verkligen skulle göra det men min vilja och även min nyfikenhet att göra det var så stark så att jag kunde inte låta bli. Sedan har klimatet i Sverige varit en bidragande faktor också. De långa vintrarna med all kyla och framför allt mörkret gjorde att jag på riktigt blev allvarligt deprimerad och jag kände att jag måste komma ifrån allt det och testa att leva i ett varmare klimat vilket inte bara medför gott med sig vilket jag kommer att skriva om också lite senare.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt